Пребарување

Внесете клучни зборови:

New Ways Of Travel

Адреса: бул. Свети Климент Охридски бр.30 приземје-лок.1 Скопје

Тел: + 389 2 32 32 234

Факс: + 389 2 32 32 236

Email: info@newwaysoftravel.com.mk

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: