Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

ТУРИСТИЧКИ визи за Соединетите Американски Држави

ТУРИСТИЧКИ визи за Соединетите Американски Држави

Услуги за неимигрантска виза – само со закажување на интервју. 

Интервјуата се реализираат во претпладневните часови секој понеделник, среда и петок. Македонските државјани треба да имаат неимигрантска виза за да влезат во Соединетите Американски Држави. За да се квалификувате за неимигрантска виза вие треба да му докажете на конзулот дека имате живеалиште кое немате намера да го напуштите и дека имате намера да влезете во САД само за одредено време и ќе извршувате активности само за таа цел за која ви е издадена визата. 

Овие фактори обично се утврдуваат врз основа на прикажување на добро и долготрајно вработување, сериозен бизнис или други цврсти семејни врски или социјални и културолошки активности кои ќе укажат на цврсти причини за вашето враќање во местото на живеење.

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });