Пребарување

Внесете клучни зборови:

2024

МАРОКО ИМПЕРИЈАЛНИ ГРАДОВИ 23.10.2024

МАРОКО ИМПЕРИЈАЛНИ ГРАДОВИ 23.10.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МАРОКО ИМПЕРИЈАЛНИ ГРАДОВИ 23.10.2024.
Маракеш - Казабланка - Рабат - Фес - Мекнес - Волубилис - Есауира

8 дена (7 ноќевања) - со авион и автобус
Полетување: 23 октомври 2024 година/ Враќање: 30 октомври 2024 година

ПОПУСТ ОД ПРВА МИНУТА ОД 80 € ПО ЛИЦЕ 1 ПЛАТА. МАЈ ИЛИ ДО КОМПЛЕТУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ПОНУДАТА ЗА ПРВАТА МИНУТА. НЕ ВАЖИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА ЕДИНСТВЕНА СОБА.

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });