Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

KATARINO SPA 4*, Razlog

KATARINO SPA 4*, Razlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нова година Пакет РесторантNew Year Tavern Package

 

Weekly spa relaxation

 

Katharino Autumn Package

Christmas holidays in Catarino

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: