Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Aquatonik 4* - Велинград

Aquatonik 4* - Велинград

Aquatonik 4* - Velingrad

Редовен ценовник | Лето / Есен 2018

Aquatonik 4* (Velingrad)  -  БАЛНЕО ПАКЕТИ  - 02.01.2018 - 23.12.2018

Пакет со појадок и вечера

5 ноќи престој

6 ноќи престој

7 ноќи престој

8 ноќи престој

9 ноќи престој

10 ноќи престој

11 ноќи престој

12 ноќи престој

13 ноќи престој

14 ноќи престој

Едноќреветна соба

322 €

387 €

422 €

483 €

543 €

602 €

663 €

723 €

783 €

843 €

Двокреветна соба

441 €

529 €

580 €

665 €

750 €

830 €

913 €

996 €

1.079 €

1.162 €

Двокреветна соба без балкон

481 €

560 €

633 €

723 €

814 €

904 €

995 €

1.085 €

1.176 €

1.266 €

Двокреветна соба со балкон

506 €

607 €

666 €

762 €

856 €

952 €

1.047 €

1.142 €

1.238 €

1.333 €

Поврзани двокреветни соби 

775 €

930 €

1.020 €

1.167 €

1.311 €

1.458 €

1.604 €

1.750 €

1.896 €

2.041 €

Фамилијарна соба

625 €

750 €

823 €

940 €

1.058 €

1.174 €

1.292 €

1.409 €

1.527 €

1.644 €

Апартман со 1 спалнa - Делукс

731 €

877 €

963 €

1.101 €

1.238 €

1.377 €

1.515 €

1.652 €

1.790 €

1.928 €

Апартман со 2 спални - ВИП

881 €

1.057 €

1.160 €

1.324 €

1.410 €

1.656 €

1.821 €

1.987 €

2.152 €

2.318 €

Пакет со појадок

5 ноќи престој

6 ноќи престој

7 ноќи престој

8 ноќи престој

9 ноќи престој

10 ноќи престој

11 ноќи престој

12 ноќи престој

13 ноќи престој

14 ноќи престој

Едноќреветна соба

263 €

316 €

344 €

394 €

446 €

492 €

542 €

591 €

640 €

689 €

Двокреветна соба

344 €

413 €

451 €

515 €

580 €

644 €

709 €

773 €

837 €

902 €

Двокреветна соба - без балкон

381 €

457 €

501 €

574 €

644 €

717 €

789 €

861 €

933 €

1.004 €

Двокреветна соба - со балкон

400 €

482 €

530 €

603 €

680 €

755 €

830 €

906 €

981 €

1.057 €

Поврзани двокреветни соби 

647 €

776 €

852 €

971 €

1.091 €

1.215 €

1.336 €

1.458 €

1.579 €

1.701 €

Фамилијарна соба

509 €

610 €

669 €

766 €

861 €

957 €

1.053 €

1.149 €

1.244 €

1.340 €

Апартман со 1 спалнa - Делукс

607 €

729 €

798 €

913 €

1.031 €

1.141 €

1.255 €

1.369 €

1.484 €

1.598 €

Апартман со 2 спални - ВИП

711 €

853 €

938 €

1.072 €

1.206 €

1.339 €

1.473 €

1.607 €

1.741 €

1.875 €

Доплата за дете до 6.99 години на дополнително легло во двокреветна соба 

БЕСПЛАТНО

Доплата за дете од 7 - 11.99 години на дополнително легло во двокреветна соба

15 € од ноќ со појадок / 20 € од ноќ со појадок и вечера 

Доплата за возрасен на дополнително легло во двокреветна соба 

31 € од ноќ со појадок/ 41 € од ноќ со појадок и вечера

 

Напомени:

Наведените цени се изразени во евра по соба и вклучуваат:

***********************

Пакет Релакс

AQUATONIK 4* (Velingrad)

02.01.2018 - 23.12.2018
(Недела - Четврток)
Пакет Релакс

1 ноќевање со појадок и вечера за 2 лица

1 ноќевање со појадок за 2 лица

Едноќреветна соба

57.4 €

46.8 €

Двокреветна соба

77.1 €

61.7 €

Двокреветна соба - без балкон

82.4 €

71.8 €

Двокреветна соба - со балкон

87.7 €

77.1 €

Поврзани двокреветни соби 

132.9 €

119.6 €

Фамилијарна соба

106.3 €

90.4 €

Апартман со 1 спална Делукс 

122.3 €

106.3 €

Апартман со 2 спални - ВИП

152.1 €

130.3 €

Деца до 6.99 на дополнително легло во двокреветна соба

БЕСПЛАТНО

БЕСПЛАТНО

Деца од 7 дo 11.99 на дополнително легло во двокреветна соба 

18.3 €

14.7 €

Возрасен на дополнително легло во двокреветна соба

41 €

32.2 €

 

Забелешки:

Наведените цени вклучуваат:

Услови за резервација и политика за отказ:

*********************************************

 

Пакет - Викенд

AQUATONIK 4* (Velingrad)

02.01.2018 - 23.12.2018
(Петок - Сабота)
Пакет Викенд 

1 ноќевање со појадок за 2 лица

2 ноќевања со појадок за 2 лица

1 ноќевање со појадок и вечера за 2 лица 

2 ноќевања со појадок и вечера за 2 лица 

Едноќреветна соба

61.5 €

115.5 €

74.8 €

138.3 €

Двокреветна соба

80.4 €

137.3 €

103.8 €

190.2 €

Двокреветна соба - без балкон

89.0 €

152.6 €

112.9 €

207.5 €

Двокреветна соба - со балкон

94.1 €

160.5 €

118.5 €

217.7 €

Поврзани двокреветни соби 

151.1 €

258.0 €

181.1 €

333.7 €

Фамилијарна соба

119.0 €

203.0 €

146.0 €

269.6 €

Апартман со 1 спална Делукс 

141.9 €

242.3 €

170.9 €

315.3 €

Апартман со 2 спални - ВИП

166.8 €

284.8 €

206.0 €

378.4 €

Деца до 6.99 на дополнително легло во двокреветна соба

БЕСПЛАТНО

Деца од 7 дo 11.99 на дополнително легло во двокреветна соба 

14.6 €

29.3 €

18.3 €

40.2 €

Возрасен на дополнително легло во двокреветна соба

32.2 €

64.4 €

40.9 €

90.1 €

 

Забелешки:

Наведените цени вклучуваат:

Услови за резервација и политика за отказ:

**********************************

 

Пакет Нова Година 2018 / 2019

Вид на сместување

Пакет 3 ноќи
29.12.2018 - 01.01.2019

Пакет 4 ноќи
29.12.2018 - 02.01.2019

Единечно сместување

477 €

554 €

Двокреветна соба

800 €

902.5 €

Двокреветна соба+  (без тераса)

821.5 €

937.5 €

Двокреветна соба+ (со тераса)

838.5 €

958 €

Фамилијарна соба

1081.5 €

1214.5 €

Апартман Двособен de Luxe

1220 €

1391 €

ВИП Апартман Трособен

1548 €

1756 €

Поврзани соби

1440 €

1625 €

 

Цените се дадени во евра и се однесуваат за наем на 2 лица во соба

Цените вклучуваат:

Детска анимација:

Специјално за сите гости за време на новогодишниот пакет е вклучена следнава празнична програма:

Новогодишен пакет за деца до 12 години

Возраст

Цена за пакет 3 ноќи

Цена за пакет 4 ноќи

Од 0 до 11,99 години

Бесплатно

Бесплатно

Лица над 12 години

154 €

190 €

 

Санкции за отказ на резервациите:

Цените се изразени во евра
Уплатата се врши во денарска противвредност и се пресметува по курс од 1 € = 62 денари

*******************************

Божиќен Пакет 2018

Вид на сместување

Пакет 3 ноќи
23.12.2018 - 27.12.2019

Пакет 4 ноќи
23.12.2018 - 27.12.2018

Единечно сместување

275.5 €

342.5 €

Двокреветна соба

411 €

502.5 €

Двокреветна соба+  (без тераса)

438.5 €

541.5 €

Двокреветна соба+ (со тераса)

457 €

564 €

Фамилијарна соба

591 €

722 €

Апартман Двособен de Luxe

665 €

820.5 €

ВИП Апартман Трособен

823 €

1009 €

Поврзани соби

738.5 €

904,6 €

 

Цените се дадени во евра и се однесуваат за наем на 2 лица во соба

Цените вклучуваат:

Детска анимација:

Божиќен пакет за деца до 12 години

Возраст

Цена за пакет 3 ноќи

Цена за пакет 4 ноќи

Од 0 до 11.99 години

Бесплатно

Бесплатно

Лица над 12 години

107.7 €

143.5 €

 

Санкции за отказ на резервациите:

Цените се изразени во евра
Уплатата се врши во денарска противвредност и се пресметува по курс од 1 € = 62 денари

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: