Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2024

ELIVI SKIATHOS 5* Deluxe Koukounaries Skiathos

ELIVI SKIATHOS 5* Deluxe Koukounaries Skiathos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELIVI SKIATHOS 5* Deluxe Koukounaries Skiathos              www.elivihotels.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/4

05.05-15.06

20.09-08.10

16.06-15.07

01.09-19.09

16.07-31.08

Xenia Double Room

113

150

216

Xenia Double Room Swim Up

139

178

276

Double Supreme Deluxe Grace

129

176

258

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Grace with Hot Tub

171

262

335

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Grace Private Pool up to 4 pax

199

291

378

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Beach Front

246

344

459

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Beach Front up to 4 pax

299

422

594

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

The Grace Suite up to 6 pax

616

897

1323

Трето лице

81

81

81

Четврто лице

81

81

81

Деца од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Nest Private Pool up to 4 pax

213

301

399

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Premium Nest Suite with Private Pool up to 4 pax

303

412

553

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Nest with Private Pool interconnected up to 5 pax

426

606

809

Трето лице

81

81

81

Четврто лице

81

81

81

Деца од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Double The Nest with Private Pool

( за соба)

1326

2037

2807

Villa Swan with Private Pool up to 8 pax ( за соба)

2320

3394

4265

Supreme Deluxe Nest Room Upper Floor

129

176

260

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Nest with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax

155

223

318

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Premium Suite Nest with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax

261

359

486

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Nest with Hot Tub Upper Floor interconnected up to 5 pax

341

534

686

Трето лице

81

81

81

Четврто лице

81

81

81

Деца од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Sea Front with Hot Tub Upper Floor up to 4 pax

303

412

553

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Sunset up to 4 pax

( за соба )

1137

1843

2591

Junior Suite Nest Infinity Private Pool

246

335

438

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Premium Nest Infinity Private Pool up to 4 pax

336

447

591

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Nest Infinity Private Pool interconnected up to

5 pax

459

640

848

Трето лице

81

81

81

Четврто лице

81

81

81

Деца од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-13.99 год.

29

29

29

Supreme Deluxe Nest Room Infinity Upper Floor

175

243

313

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Junior Suite Nest Infinity Hot Tub Upper Floor

204

296

373

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Premium Nest Infinity Hot Tub Upper Floor up to 4 pax

294

393

524

Трето лице

81

81

81

1 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

2 дете од 6-13.99 год.

29

29

29

Suite Nest Infinity Hot Tub interconnected up to 5 pax

374

568

724

Трето лице

81

81

81

Четврто лице

81

81

81

Деца од 2-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-13.99 год.

29

29

29

Минимум престој

3

3

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

31-22 days prior to arrival, 30% fees.

21-15 days prior to arrival, 50% fees.

14-8 days prior to arrival, 70% fees.

7-0 days prior to arrival, 100% fees.

Non show, 100%

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 70% ВЕДНАШ И 30% 31 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });