Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

MAXI Park Hotel & SPA 5*,Велинград

MAXI Park Hotel & SPA 5*,Велинград

MAXI Park Hotel & SPA 5* - Велинград

Редовен ценовник

MAXI Park Hotel & SPA 5*

Цената е по соба по пакет на ВВ

макс.сместување

11.07-20.12.2018
Понеделник-Четврток
Пакет 3 дена

11.07-20.12.2018
Понеделник-Четврток
Пакет 4 дена

11.07-20.12.2018
Петок-Недела
Пакет 2 дена

11.07-20.12.2018
Петок-Недела
Пакет 3 дена

DBL Deluxe /2 лица/

2+2

263.80 €

341.01 €

245.08 €

330.48 €

SGL Deluxe

1

170.80 €

233.97 €

181.32 €

239.81 €

1 - во дете (0 - 11.99 години) на дополнително легло со 2 возрасни во DBL

 

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

2 - ро дете (0 - 11.99 години) на дополнително легло со 2 возрасни во DBL

 

29.26 €

29.26 €

29.26 €

29.26 €

 

Цените се изразени во евра

Цените се по соба по пакет и вклучуваат:

Напомена:

Цените НЕ се валидни за национални и интернационални празници.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: